MİHALGAZİ YOLU'NU ERDOĞAN ÇÖZDÜ

Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, ilçeyi Sakarıılıca Mahallesi'ne bağlayan yolu karayolları ağı kapsamına aldırdı. Kararın, Akgün'ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası hızlandırıldığı öğrenildi.

Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yolla ilgili gelişmeleri aktardı. Akgün, "Mihalgazi-Sakarıılıca-Eskişehir yolu, karayolları ağına alındı. 54 milyon 285 bin lira bütçe ile çalışmalara başlanacak. Bunun yanında Sarıcakaya-Mihalgazi-İnhisar bağlantı yolu da programa dahil edildi. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Öte yandan, Akgün'ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrasında, işlemlerin hızlandırıldığı öğrenildi. Yıllardır yapılmayı bekleyen yol, büyükşehir yasasının ardından Büyükşehir Belediyesi Mücavir Alanı'na tabi olmuştu.

© 2016 Mihalgazi Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.