Logo

DİYANET İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İLÇEMİZDE YAPILACAK OKUMA EVİ İÇİN İLK ÇALIŞMALAR BAŞLADI.

Eskişehir il Müftüsü Bekir Gerek, Diyanet işleri Yönetim hizmetleri genel müdürü İsmail Palakoğlu , Yatırım Daire başkanı Dursun Uyar, Şehir Planlamacısı Mehmet Kurudan oluşan heyet Belediye Başkanımız Zeynep Akgünü makamında ziyaret etti.
 Heyet okuma evinin yapılacağı arsada incelemeler yaparak değerlendirmede bulundu. ve en kısa zamanda inşaat çalışmalarınında da başlanacağını belirten Diyanet işleri Yönetim hizmetleri genel müdürü İsmail Palakoğlu Başkanımız Zeynep Akgün'e Kuran-ı Kerim hediye etti.

© 2016 Mihalgazi Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.